22. maj 2024

Foto: Rigspolitiet.

Politiet blev mandag morgen kort før klokkne 8 tilkaldt til en parkeringsplads i Kanalstræde af nogle brolæggere, som var blevet opsøgt af en ophidset mand, der medbragte en kniv, men uden direkte at true dem.

På parkeringspladsen fik politiet kontakt til brolæggerne, som var fysisk uskadte, og en både narko- og alkoholpåvirket, 26-årig mand fra Holbæk.

Den 26-årige havde inden henvendelsen hos brolæggerne råbt ad dem fra sin nærliggende bopæl, idet han var irriteret om deres larmende arbejde. Efter kort tid var han så troppet op hos dem.

Politiet anholdt den 26-årige, som blev sigtet for og afhørt om trusler med brolæggerne og for overtrædelse af knivloven. Han blev efter anholdelsen tilset af en læge inden eventuel anbringelse i detentionen til afrusning, men lægen vurderede, at den 26-årige skulle indlægges på et sygehus under afrusningen. Han vil senere høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelserne mod ham.