27. juli 2024

Tuse IF sikrede sig lørdag 3 vigtige point i Sjællandsserien, da holdet spillede mod Køge Nord FC på Rishøj Stadion.

Gæsterne havde overtaget i kampen, og der var enkelte chancer, som dog ikke resulterede i scoringer.

Først i 2. halvleg lykkedes det at få bolden i mål, da August Mogensen i 58. minut brugte hovedet til at sende bolden forbi målmanden efter frispark af Mikkel Frederick Larsen.

Tuse fortsatte med at presse hjemmeholdet, og i 64. minut gjorde Oliver Frederiksen det til 0-2 til Tuse.

Det lykkedes ikke Køge Nord FC at komme til scoring, og med fem minutter tilbage af kampen satte Mikkel Frederick Larsen bolden ind i kassen til slutresultatet 0-3.