22. maj 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Fredag aften ved 20.30-tiden var en politipatrulje fra forebyggelsesafdelingen på patrulje i boligområdet Grønneparken.

På Agervang mødte patruljen en bil med to mænd, som man valgte at lave et rutinemæssigt tjek af.

Der var ike noget at udsætte på bilens fører, men ifølge politiet sad passageren i bilen og sugede på en lattergasflaske. Passageren blev også skønnet påvirket af euforiserende stoffer. Da patruljen visiterede ham, blev han fundet i besiddelse af 0,74 gram hash.

I bilen fandt betjentene en stor køkkenkniv, som passageren erkendte tilhørte ham. Betjentene vurderede, at han ikke havde noget anerkendelsesværdigt formål til at bære kniven, så han blev sigtet for både at overtræde lov om euforiserende stoffer og for knivloven, og han erkendte begge sager. De ulovlige ting blev beslaglagt.

Passageren kan forvente at høre mere i sine sager.