25. april 2024

Rie Perry bliver ny kommunaldirektør. Foto: Holbæk Kommune.

Holbæk Kommune får ny kommunaldirektør. Det bliver 51-årige Rie Perry.

Rie Perry. har tidligere været kommunaldirektør i Odsherred Kommune, og er pt. kommunaldirektør i Næstved Kommune.

-Vi er meget glade for at byde Rie velkommen. Hun er en kapacitet, der besidder den helt rigtige blanding mellem fokus på driften i en kommune og udviklingen af den. Herudover er det selvfølgelig et absolut plus, at hun kender Sjælland og ikke mindst Nordvestsjælland så godt. Jeg er sikker på, at vi har fundet et rigtig godt match, siger borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (A).

Rie Perry, der er bosiddende i Sorø, ser frem til at begynde i sit nye job den 1. juni:

-Holbæk Kommune har sat sig markante politiske mål indenfor blandt andet uddannelse, klima og rekruttering. Det er meget inspirerende. Samtidig er kommunen generelt inde i en god udvikling, og jeg tror på, at jeg med mine erfaringer kan være med til at skubbe på den udvikling. Jeg ser store muligheder i Holbæk Kommune, og de muligheder vil jeg gerne være med til at realisere, siger Rie Perry.

Holbæk Kommunes nye kommunaldirektør har løbende uddannet sig, men er oprindeligt uddannet Cand. Jur. fra Københavns Universitet. Hun har stor erfaring fra topposter i den kommunale verden. Før sin første ansættelse som kommunaldirektør i Odsherred Kommune i 2012, var hun blandt andet ansat som udviklingsdirektør i Slagelse Kommune og økonomi- og udviklingsdirektør i Bornholms Regionskommune.

-Rie kender den kommunale økonomi og samtidig har hun siddet med en masse forskellige udviklingsprojekter. Blandt andet har hun i Næstved arbejdet med at tiltrække uddannelser. Vi har i Holbæk Kommune skabt gode resultater i forhold til uddannelser, men har også klare ambitioner om at gøre det endnu bedre. Det håber jeg, Rie kan hjælpe os med, siger Christina Krzyrosiak Hansen.

Rie Perry er født i Nexø på Bornholm. Hun er gift og har to voksne børn. Hun overtager posten efter Rasmus Bjerregaard, der skiftede til kommunaldirektørposten i sin hjemkommune Helsingør i februar i år.