25. juni 2024

Foto: Rigspolitiet.

Mistanke om, at der blev dyrket cannabis fik lørdag eftermiddag politiet til at gennemføre en ransagning på en ejendom i Regstrup.

I en tilbygning på ejendommen blev der fundet et skunklaboratorium, hvor der, ifølge politiet, voksede 68 fuldvoksne cannabisplanter, 82 mindre planter, 39 cannabisløg og 25.54 gram skunk, som blev beslaglagt sammen med alt det udstyr, som bruges for at dyrke cannabis herunder varmelamper, eltavler, special el-pærer, kabler og ventilationsudstyr fra laboratoriet. 

En 27-årig mand blev anholdt og sigtet for at besidde de ulovlige planter med henblik på at videresalg. Han blev taget med på politistationen til afhøring, hvor han erkendte at have dyrket cannabis. Herefter blev den 27-årige løsladt. Politiet oplyser, at han senere vil høre mere i sagen fra politiet.

1 thought on “Politiet slog til mod skunklaboratorium

Comments are closed.