27. juli 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Tuse IF var lørdag eftermiddag på besøg hos Listrup U&IF i Nykøbing Falster i Sjællandsserien.

Frederik Larsen bragte Tuse foran allerede efter fem minutters spil og da Jesper Halling ti minutter efter gjorde det til 0-2 var det tydeligt, at det var Tuse, som var ovenpå.

En halv time inde i kampen kom to to hurtige scoringer. Først af Oliver Frederiksen og kort efter af Frederik Larsen, og så var Tuse foran 0-4.

Kort før pausen var Oliver Frederiksen igen på rette sted og sendte bolden i mål.

Dermed gik de to hold til pausen ved stillingen 0-5 og med en 1. halvleg i bagagen, som Tuse havde siddet helt og holdent på.

2.halvleg var også Tuses. Selovm der ikke blev scoret ligeså mange mål i de sidste 45 minutter, så var der rigeligt at se på.

Efter små tyve minutters spil var Frederick Larsen igen mand for en scoring og dermed en 0-6 føring.

Små ti minutter efter gjorde August Mortensen det til 0-7 inden indskiftede Lasse Larsen satte punktum for målfesten med scoring til slutresultatet 0-8.

Tuses næste kamp er på lørdag kl. 15.00 hjemme mod FC Nakskov.