26. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Holbæks levede op til forventningerne, da holdet lørdag eftermiddag fik besøg af oprykningsspillets bundhold Ringkøbing.

Michael Lumb sørgede for første scoring og bragte dermed Holbæk foran 1-0 efter et kvarters spil.

Det var eneste socring i 1. halvleg, men ti minutter efter pausen kom Holbæk yderligere foran, da Aleksandar Lazarevi gjorde det til 2-0. Aleksandar Lazarevic gentog succesen fem minutter efter itl 3-0.

Ringkøbing fik ikke rettet op på stillingen og Lukas Dahl satte sidste mål ind små ti minutter før dommeren fløjtede kampen af til slutresultatet 4-0.

Efter seks spillerunder ligger Holbæk i toppen med 14 point, efterfulgt af Vejgaard og Marienlyst der også har 14 point, men hvor målscoren er dårligere.

Holbæks næste kamp er på lørdag og den spilles ude mod Frederikssund IK. Der er kampstart kl. 13.00 på Frederikssund Stadion.