22. maj 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Politiet kontrollerede klokken 01.15 natten til fredag en personbil, som holdt med tændingen aktiveret på Cirkle K-tanken i Svininge.

Bag rattet sad en 34-årig lokal mand.

En narkometertest gav udslag for påvirkning af amfetamin, så manden blev sigtet for narkokørsel, da politiet på grund af narkometerets udslag mistænkte ham for at have været påvirket under kørslen til tankstationen.

Da politiet undersøgte den 34-åriges bil blev der fundet ca. 1,5 gram heroin i en lille pose. Ved en efterfølgende ransagning på mandens bopæl fandt politiet to piller af receptpligtigt medicin, som den 34-årige ikke kunne være i lovlig besiddelse af. Det ulovlige stof og medicinen blev beslaglagt i forbindelse med yderligere sigtelser for overtrædelse af hhv. lov om euforiserende stoffer og lægemiddellovgivningen.

Den 34-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, så han vil høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringen foreligger.