18. juni 2024

Foto: Michael Johannessen.

Politiet har torsdag morgen og formiddag været tilstede omkring p-pladsen ved viadukten på Valdemar Sejrsvej i Holbæk.

Parkeringspladsen, samt hjørnet i krydset Valdemar Sejrsvej og Jernbaneplads ved busholdepladsen har været afspærret i flere timer. En beboer på Valdemar Sejrsvej, som Holbeakonline.dk har talt med fortæller, at politiet allerede havde afspærret området, da han kom hjem fra arbejde klokken halv syv.

Artiklen fortsætter under videoen.

Video: Michael Johannessen.

Parkeringspladsen er blevet undersøgt ved hjælp af to politihunde.

Den vagthavende hos Midt- og Vestsjællands Politi bekræftede torsdag formiddag overfor Holbaekonline.dk, at man er tilstede med hunde og man efterforsker en sag. Vagthavende ville dog ikke fortælle hvad sagen drejer sig om af hensyn til efterforskningen.

Det er efterfølgende oplyst, at det drejer sig om en mulig voldtægt. Politiet modtog en anmeldelse om voldtægt kort før klokken halv fem.

Opdateret kl. 13.52 med oplysninger om, at der var tale om en mulig voldtægt.