18. juni 2024

Foto: Rigspolitiet.

Politiet havde i weekenden fat i flere påvirkede bilister i vores område.

Lørdag ved 9-tiden standsede en politipatrulje en personbil på Kvarmløsevej. En narkometertest af bilens 41-årige mandlige fører viste, at han var påvirket af kokain og hash. Da politiet undersøgte mandens bil, blev der fundet en mindre mængde kokain. Den 46-årige mand blev indbragt til sygehuset til udtagning af blodprøve og derefter løsladt.

Klokken 20.15 fik politiet standset en varebil på Blytækkervej i Holbæk, da man havde mistanke om at føreren var påvirket af canabis. I varebilen blev der fundet et mindre parti hash og den 40-årige mandlige fører blev taget med til sygehuset til udtagning af en blodprøve.

Søndag klokken 11.43 blev en 56-årig mand fra Mørkøv sigtet for spirituskørsel i en personbil. Forinden var han blevet standset af politiet, da han kom kørende ad Tjebberupvej i Tjebberup ved Holbæk. Den 56-årige fik i forbindelse med en kortvarig anholdelse udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Kort efter klokken 13 standsede politiet en traktor på Landevejen i Gislingen. Ved rattet sad en 32-årig mand fra Litauen, som var mere påvirket af alkohol under kørslen end tilladt. Han blev sigtet for spirituskørsel, anholdt og taget med til udtagelse af en blodprøve.

Alle fire sigtede kan nu vente at høre nærmere fra politiet, når deres blodprøver er blevet analyseret og resultatet er klar.