16. juli 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

Torsdag blev ikke færre en fire bilister i vores område sigtet for at være påvirkede mens de kørte bil.

Klokken 14.32 anholdt politiet en 38-årig mand fra Slagelse, da han kom kørende i en varebil ad Skovvejen. Han erkendte at have indtaget euforiserende stoffer, og blev derfor sigtet for narkokørsel.

En 23-årig mand fra Mørkøv blev klokken 15.55 sigtet for narkokørsel efter han var blevet testet med et narkometer. Han var kort forinden blevet standset i en bil på Skovvejen ved Nr. Jernløse.

På Landevejen ved Gislinge stoppede politiet kl. 16.36 en 20-årig mand fra Litauen. En narkometertest viste, at han var påvirket og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel.

Klokken 22.28 stoppede en patrulje en 39-årig mand fra Brønshøj på Solvænget i Jyderup. Det vistes sig, at han en alkoholpromille over det tilladte. Desuden viste en narkometertest, at han også var påvirket af narko. Han blev derfor anholdt og sigtet for både narko- og spirituskørsel.

Alle fire sigtede bilister blev taget med til udtagelse af en blodprøve, hvorefter de blev løsladt. Når resultatet af blodprøven foreligger, vil de høre mere fra politiet i deres sager.