26. maj 2024

Foto: Rigspolitiet.

Et par lokalbetjente på cykelpatrulje fik ved 14-tidnen øje på to unge mænd på Jernbanevej i Holbæk og besluttede sig for sat tage kontakt til dem, da de ikke viste synderlig begejstring for at se politiet og deres adfærd, ifølge politiet, lugtede af dårlig samvittighed.

Patruljen visiterede de to unge mænd. Den ene, en 18-årig ung mand fra Holbæk havde en ulovlig Totenschlæger i bukselinningen, og den anden, en 19-årig mand fra Fredensborg, var i besiddelse af en bushammer. Den 19-årige kunne ikke komme med en fornuftig forklaring på, hvorfor han havde bushammeren, eller hvad han skulle bruge den til.

De to unge blev derfor sigtet for at overtræde våbenloven og slagvåbnene beslaglagt, hvilket de begge accepterede. Herefter fik de unge mænd lov til at gå, men de kan forvente at høre mere fra politiet i sagen senere.