30. maj 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Onsdag eftermiddag kort efter klokken 17.30 blev en 39-årig mand standset på H/F Røvangsparken i Holbæk og sigtet for narkokørsel.

En narkometertest indikerede, at manden var påvirket af både cannabis, amfetamin og kokain.

Da politiet ransagede hans bil og hans opholdssted i haveforeningen blev der fundet mindre mængder af både amfetamin, skunk, kokain, MDMA og hash til eget forbrug samt herudover også en ulovlig kniv og en strømpistol. Disse fund medførte beslaglæggelse af de ulovlige effekter i forbindelse med yderligere sigtelser for overtrædelser af lov om euforiserende stoffer, våben- og knivloven, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 39-årige har fået udtaget en blodprøve, som nu skal undersøges nærmere for euforiserende stoffer.