16. juli 2024
gray textile closeup photo

Arkivfoto: Engin Akyurt / Pexels.com.

Virksomheden Jensen Danmark A/S har klaget over Region Sjælland i forbindelse med udbudsprocessen om maskinentreprisen til det nye sygehusvaskeri.

Jensen Danmark A/S, der tabte udbudsrunden, har den 17. februar indgivet klage til Klagenævnet for udbud over en række forhold i udbuddet. Det fremgår af referatet fra tirsdagens møde i regionens Forretningsudvalg.

Klagenævnet har som følge af klagen meddelt Region Sjælland, at man ikke må underskrive kontrakt, før Klagenævnet har truffet beslutning mht. om klagen skal have opsættende virkning. Klagenævnet vil afgøre spørgsmålet om opsættende virkning senest 17. marts.

Ifølge sn.dk har Jensen Danmark A/S i alt fem klagepunkter. Bl.a. mener man, at regionen begrunder sine valg med ting, som ikke er i overensstemmelse med lovgivningen, og derudover er selve tilbudsdelen ikke foregået korrekt.

Vinderen af udbuddet blev virksomheden Girbau SA.