26. maj 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Hvis man ikke har rent mel i posen, bør man nok ikke påkalde sig politiets opmærksomhed med sin kørsel. Den lektion har en 32-årig mand fra København muligvis lært efter han sent søndag aften blev standset af politiet.

Han blev standset kl. 23.23 af en politipatrulje i Holbæk, da han valgte at køre venstre om i en rundkørsel. Det viste sig, at han ikke havde noget gyldigt kørekort, da han ikke havde generhvervet sin førerret efter en tidligere frakendelse. Bilen var ikke indregistreret eller forsigtet og nummerpladerne på bilen viste sig at være stjålet. I bilens midterkonsol fandt betjentene tre klumper hash.

Han blev anholdt og sigtet for de forskellige forhold, samt for kørsel i narkotikapåvirket tilstand og taget med til udtagelse af en blodprøve.

Da det var tredje gang inden for tre år den 32-årige kørte bil uden gyldigt kørekort kunne politiet tage bilen fra manden. Bilen blev derfor beslaglagt, og retten vil senere tage stilling til, om den kan endeligt konfiskeres, når sagen skal afgøres.

Den 32-årige vil høre nærmere fra politiet om sine sager.