14. april 2024

Foto: Rigspolitiet.

I forbindelse med et færdselsuheld torsdag formiddag på Tølløsevej, hvor en tankvogn med anhænger var væltet, fik politiet fingrene i en forbipasserende bilist, som var påvirket af både narkotika og spiritus.

Bilisten kom kørende i en personbil uden nummerplader hen mod politiet ved afspærringen ved uheldsstedet. Det vakte naturligvis politiets nysgerrighed og man besluttede sig for at undersøge både bil og fører nærmere.

Det vistes sig, at manden bag rattet var en 21-årig mand fra Nyrup, som ikke havde nogen førerret og derfor slet ikke måtte være fører af bilen. Ved den efterfølgende test med både alkometer og narkometer gav begge instrumenter udslag for påvirkning.

Den 21-årige blev således sigtet for fire overtrædelser af færdselslovgivningen og fik i forbindelse med en kortvarig anholdelse udtaget blodprøver til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer. Han vil derfor høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringerne foreligger.