12. juli 2024

Arkivfoto: Holbaekonline.dk

Kort før midnat natten til fredag kontaktede en 16-årig ung mand fra Gislinge politiet og anmeldte, at han var blevet overfaldet ved Holbæk Station tidligere på aftenen.
Arkivfoto: Holbaekonline.dk

Kort før midnat natten til fredag kontaktede en 16-årig ung mand fra Gislinge politiet og anmeldte, at han var blevet overfaldet ved Holbæk Station tidligere på aftenen.

Politiet afhørte den unge mand, som fortalte, at han sammen med en kammerat havde været på en fastfoodrestaurant på Valdemar Sejrsvej i Holbæk, hvor de kl. ca. 19.30 var blevet opsøgt af to unge, som den 16-årige ikke kendte. De to unge havde på en truende måde henvendt sig primært til ham og forlangt at få nogle personlige oplysninger ud af ham.

De to unge var efterfølgende forsvundet fra fastfoodrestauranten, som den 16-årige og kammeraten forlod en time senere.

Slået og sparket

En times tid senere gik den 16-årige og hans kammerat hen mod Holbæk Station og på Jernbaneplads mødte de igen de to samme unge mænd, som nu overfaldt den 16-årige med slag mod hovedet og spark på kroppen. Samtidig blev den 16-årige truet til ikke foretage en anmeldelse af overfaldet til politiet.

Den 16-årige tog hjem efter overfaldet, som så efterfølgende blev anmeldt til politiet.

Politiet opfordrede den 16-årige til at lade sig undersøge på skadestuen som dokumentation for de overfladiske skader, som han havde pådraget sig ved overfaldet.

Midt- og Vestsjællands Politioplyser, at man har optaget rapporter om vold og trusler og man i forbindelse med efterforskningen vil gennemse videoovervågning fra både området omkring fastfoodrestauranten og området ved Holbæk Station.

Søger vidner

Politiet søger vidner, der måtte have set overfaldet ved stationen eller sammenstødet ved fastfoodrestauranten. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

De to mistænkte blev af offeret beskrevet som:

A: mand, ca. 15 år, mellemøstlig af udseende, 160-170 cm høj, spinkel af bygning, iført sort jakke og sorte joggingbukser, og

B: mand, 15-20 år, mellemøstlig af udseende, 160-170 cm høj, kraftig af bygning, iført grå jakke og sorte bukser.