Væltede træer og løst reklameskilt – vinden hev og sled

DMI havde udsendt varsel om “voldsomt vejr” for søndag med vindstød af stormstyrke op til 28 m/s. Helt så voldsomt blev det dog ikke, men beredskabet måtte alligevel rykke ud under blæsevejret.

Ifølge DMI blev højeste middelvind i Holbæk Kommune målt til 16,6 m/s de kraftigste vindstød blev mål til 24,1 m/s, hvilket svarer til henholdsvis kuling og hård kuling.

Men det var altså nok til, at beredskabet kom på arbejde.

Klokken 13.25 måtte Vestsjællands Brandvæsen således rykke ud til Munkholmskoven, hvor et træ var væltet ud på vejen. Brandvæsnet sørgede for at fjerne træet.

En halv time senere modtog politiet anmeldelse om, at skraldespande fløj rundt på vejen ved Skagerakvej og Kløverstien. Politiet oplyser, at man orinterede brandvæsenet om de flyvende objekter.

Kort efter klokken 15 væltede et træ på Skovvejen ved jyderup og ramte to biler. Træet lå halvt ude på vejen ved afkørslen til Jyderup, og brandvæsnet blev tilkaldt for at tage sig af træet. Ifølge politiet kom ingen til skade, da træet væltede.

Ved 15.30-tiden havde et reklameskilt stort revet sig løs fra en mur i Smedelundsgade og var i risiko for at flyve af. Politiet satte afspærringsbånd op og rekvirede brandvæsnet til at fjerne skiltet, så der ikke opstod farlige situationer på stedet.

Klokken 17.17 modtog politiet en anmeldelse om, at et træ var væltet ud på vejen på Ringstedvej i Mørkøv.

Klokken 21.33 modtog politiet en anmeldelse om, at et træ var væltet ned over et hegn i et sving på Ågerupvej. Politiet orienterede ejendommens ejer.

Video: Michael Johannessen.

Leave a Reply