25. juli 2024

Foto: Michael Johannessen.

Mandag eftermiddag var Ahlgade spærret for gennemkørsel i en lille time, mens brandvæsnet håndterede en skorstensbrand.

Vestsjællands Brandvæsen modtog anmeldelsen om brand i en skorsten i en ejendom på Ahlgade klokken 14.52.

Kort efter var både politi og brandvæsen fremme på stedet. Brandvæsnets store brandbiler fyldte hele gadens bredde og politiet valgte til at starte med, at vise bilisterne væk. Men det var hurtigt tydeligt, at det ikke var muligt at køre forbi brandbilerne, så politiet kunne hurtigt fortsætte til andre opgaver.

Brandfolkene fik slukket ilden i skorstenen og bagefter måtte man i gang med en omfattende rensning af skorstenen. Først klokken 15.52 – en time efter anmeldelsen, var brandvæsnet færdig og forlod stedet, hvorefter trafikken igen kunne køre frit gennem Ahlgade.


Video: Presse-fotos.dk