29. februar 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

To personer blev tirsdag eftermiddag kørt til sygehuset efter et færdselsuheld på Ringstedvej i Kvanløse.

Uheldet skete ved 13-tiden, da en 74-årige kvinde fra Nykøbing Sj. kom kørende i sin personbil mod nord ad Ringstedvej af ukendte årsager krydsede over i modsatte vognbane og påkørte en personbil ført af en 76-årig mand fra Holbæk, som kom kørende i sydgående retning. Påkørslen medførte, at den 76-årige mandlige bilist påkørte en bil, ført af en 42-årig mand fra Kalundborg, som kom kørende i sydlig retning.

Ved uheldet pådrog den 74-årige kvinde sig alvorlige skader og blev bragt til behandlign på sygehuset. Den 42-årige blev også kørt til tjek på sygehuset, men var, ifølge politiet, ikke kommet til skade. Den 76-årige mand slap uskadt fra uheldet, oplyser politiet.

Midt-og Vestsjællands Politi oplyser, at den 74-årige kvinde skal afhøres til sagen, når hun er klar til det.