1. marts 2024

Foto: Rigspolitiet.

Fra torsdag morgen til fredag morgen har der været fire sager fra vores område med påvirkede bilister.

Klokken 10.12 standsede politiet en personbil på Roskildevej i Holbæk. Bilens fører, en 33-årig mand fra Gentofte blev sigtet for narkokørsel, da der var mistanke om, at han var påvirket af hash.

En 31-årig mand fra Store Merløse blev klokken 20.00 siget for kørsel i narkotikapåvirket tilstand, da der var mistanke om at han var påvirket af både cannabis og kokain. Han var inden da blevet standset på Ringstedvej i Roskilde.

Det viste sig, at han i forvejen var frakendt kørekortet, og bilen han kørte i havde han ikke lov til at køre, hvilket han blev sigtet for. Politiet beslaglagde bilen med henblik på udlevering til rette ejer.er.

Klokken 00.30 standsede politiet en persobil på Jenbanevej i Mørkøv og sigtede en 26-årig mand fra Føllenslev for narkokørsel. Det skete efter narkometeret indikerede, at han var påvirket af cannabis under kørslen, hvilken den 26-årige ikke var enig i.

Den sidste bilist, som fik en sigtelse fra politiet var en 22-årig kvinde fra Hedehusene, som klokken 00.54 blev standset på Munkholvej i Holbæk. Kvinden blev sigtet for spirituskørsel.