15. april 2024
grayscale photo of a hand holding a spray can

Arkivfoto: Evan Velez Saxer / Pexels.com

Anmeldelser om to unge mænds graffitimaleri på et elselskab fik søndag politiet til ved 13.30-tiden, at rykke ud til jernbanen ved Kalundborgvej.

Fremme på stedet fik betjentene øje på den ene unge mand, der stak af med politiet i heælene. Politiet måtte bede Bane Danmark om at indstille togdriften, mens politiet arbejdede i området. Det lykkedes at løbe ham op, mens det lykkedes den anden unge mand forsvandt fra området.

Politiet fik dog hurtigt identificeret den anden mistænkte i sagen, så Bane Danmark kunne genoptage togdriften kort efter kl. 14.00.

De to unge fyre, der blev mistænkt for graffitimaleriet viste sig at være et par drenge på under 15 år. Da de begge er under den kriminelle lavalder kunne ingen af dem sigtes for hærværket, men de blev begge afhørt til sagen under overværelse af deres respektive værger, der blev orienteret om sagens videre forløb, herunder en kommende underretning til de sociale myndigheder om sagen.