25. juni 2024
Simon Drost, kioskejer/bestyrer og brændende interesseret i sundhed på Orø og andre mindre lokalsamfund. Foto: Jesper von Staffeldt.

Simon Drost, kioskejer/bestyrer og brændende interesseret i sundhed på Orø og andre mindre lokalsamfund. Foto: Jesper von Staffeldt.

Virksomheden Liv og Mad ApS, som driver Orø Havnecafé, er taget under konkursbehandling.

Simon Drost, kioskejer/bestyrer og brændende interesseret i sundhed på Orø og andre mindre lokalsamfund. Foto: Jesper von Staffeldt.
Simon Drost, Orø Havnecafé. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.
Virksomheden Liv og Mad ApS, som driver Orø Havnecafé, er taget under konkursbehandling.

Det fremgår af Statstidende, hvor man kan læse, at virksomheden er taget under konkursbehandling efter begæring modtaget den 31. oktober. Selve kundgørelsen er sket i dag, de. 15. november.

På Orø Havnecafés hjemmeside fremgår det: “Af økonomiske grunde må vi desværre forlade vores sted på havnen, hvor vi har arbejdet og investeret i forbedringer og nye tiltag de seneste 6 år.”

og “Den 30. november overdrager vi nøglerne, for at give udlejer mulighed for at finde ny lejer til lokalerne.”

Momsgæld

Det er en momsgæld, som nu er endt i en konkurs.

I et opslag på Havnecaféens hjemmeside skriver Simon Drost bl.a.: “Efter mange forsøg på at finde en afbetalingsløsning (på vores momsgæld), der kan gøre SKAT tilfreds, er vi nået til vejs ende af muligheder, i et meget ufleksibelt og egentlig også ulogisk system.”

Simon Drost fra Orø Havnecafé kommer til at savne stedet:

“Hold op hvor kommer jeg til at savne gæster, kolleger, madlavning, musikarrangementer, leverandører og livet på havnen – jeg takker jer alle for at gøre de seneste 6 år til noget helt specielt i mit liv.” – skriver han på Orø Havnecafés hjemmeside.

1 thought on “Orø Havnecafé konkurs

  1. Husk madpakken, hvis du skal til Orø og tænker på at spise. Det er lavsæson her midt i november måned, og det er det også mange andre steder i landet. Hvis man ikke kender de forskellige spisesteder på Orø , så kan man altid prøve at gå ind på Ø-kontorets hjemmeside og se under spisesteder : Den første man finder er Orø Kro, men går man ind på Facebooksiden , står der man må gemme sin sult til næste forår hvis man vil spise på kroen . Pizzahuset er ikke fjernet fra Ø-kontorets hjemmeside, men ejeren har drejet nøglen om. Havnekiosken har også måttet dreje nøglen om …. og sådan kunne man fortsætte. Bing holder næsten altid åbent, men jeg har talt med flere turister på stranden som ikke tror man kan spise der, men at det er en kombineret kiosk og købmand. Jeg prøvede at fange Den gode Viking på hjemmesiden , men jeg kunne ikke få forbindelse, trods flere ihærdige forsøg. Men hvis du besøger Orø i Brugsens åbningstid er der altid hjælp at hente,, men for en sikkerheds skyld : Husk madpakken ! Og det både i høj- og ikke mindst i lavsæsonen .
    Jeg kender en del til markedsføring, idet jeg har været ansat på en større lokalavis i Nordsjælland, mens jeg boede der, og vor redaktør sagde altid : Små erhvervsdrivende skal have hjælp, meget hjælp, og det gælder så sandelig også her på Orø, og den hjælp må der gerne udstrækkes til dem som har til opgave at markedsføre livet på Isefjordens Perle

Comments are closed.