29. november 2023

Arkivfoto: Rolf Larsen

Politiet vil gerne i kontakt med eventuelle vidner i forbindelse med en sag om grov vold mandag morgen.

Som vi tidligere har skrevet, så blev politiet mandag morgen kaldt ud til Strandvejen i Svinninge, hvor en kvinde var fundet kvæstet.

Det var, ifølge politiet, en forbipasserende, som havde set kvinden og taget hende med ind sin bil, for så at tilkalde politiet.

Der var tale om en 41-årig kvinde fra lokalområdet, som efterfølgende blev bragt til sygehuset for at få behandling for sine kvæstelser.

Politiet afspærrede dele af Strandvejen for yderligere undersøgelser med bl.a. politihunde, og ved den undersøgelse fandt politiet en kniv, som formodes at være brugt til at skade den 41-årige kvinde.

Ved en foreløbig afhøring af kvinden har politiet fået klarlagt, at hun mandag morgen havde en uoverensstemmelse med en mandlig bekendt, som endte med at bruge en kniv mod hende. Kvindens skader betegnes ikke som livstruende.

Politiet har siden mandag formiddag ledt efter den mandlige bekendt, men ikke fundet ham de relevante steder, hvor politiet har ledt efter ham. Han er ifølge politiets opfattelse klar over, at politiet vil tale med ham, så han opfordres til at melde sig selv. Eftersøgningen fortsætter, indtil politiet får kontakt til ham.

Politiet vil gerne i kontakt med personer, som har set eller hørt noget usædvanligt i området omkring Strandvejen i Svinninge mandag morgen. Man kan kontakte politiet på telefon 114 med oplysninger i sagen.