25. juli 2024

Foto: Rigspolitiet.

En 18-årig mand fra Svinninge blev tirsdag eftermiddag anholdt og sigtet for spirituskørsel efter et færdselsuheld på Landevejen mellem Tuse og Gislinge.

Uhelde skete kort før klokken 16 da den 18-årige mand var kommet kørende ad Landevejen mod vest. Under kørsleen tabte han noget på gulvet og kiggedened, hvilket gjorde, at han oversøg en forankørende varebil, som blev ført af en 60-årig mand fra Fårevejle St. og påkørte varebilens bagende.

Politiet oplyser, at både den 60-årige og den 18-årige slap uskadte fra sammenstødet.

Den 18-årige blev testet med et alkometer, som gav udlsag over det tilladte. Han blev derfor medtaget til udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Han vil høre nærmere fra politiet på et senere tidspunkt.

Sammenstødet medførte kødannelse på Landevejen fra uheldsstedet og i østlig retning helt tilbage til udfletningen fra Holbækmotorvejen, men efter en halv times tid var Landevejen atter farbar.