Fløjet til hospitalet: 13-årig dreng ramt af kassevogn

En 13-årig dreng blev mandag eftermiddag blev i en lægehelikopter fløjet til behandling efter et færdselsuheld på Tuse Lågevej.

Uheldet skete kort før klokken 17 da en 24-årig mand fra Nordsjælland i en kassevogn kom kørende mod syd og i krydset ved Nykøbingvej vil fortsætte lige over. En 13-årig dreng fra Holbæk var samtidig på vej i samme retning på cykel, da han i krydset drejede hen over vejen og blev ramt af kassevognen.

Drengen fløj som følge af sammenstødet cirka 20 meter gennem luften.

Politi, ambulance og lægehelikopter blev sendt til stedet, hvor drengen var, ifølge politiet, stærkt forslået efter sammenstødet, men ved bevidsthed. Han blev med lægehelikopteren fløjet til hospitalsbehandling for sine skader.

Leave a Reply