Uheld førte til nyt uheld

Fredag formiddag var en 60-årig mand fra Holbæk blevet impliceret i et færdselsuheld på Odsherredvej.

Uheldet var sket kort før klokken 9.30, da manden med sin varebil påkørt en personbil ved venstre baghjul. Det var sket, da personbilen, ført af en 19-årig kvinde fra Svebølle, kørte foran ham, men med en lavere hastighed.

Dette sammenstød medførte et stop i trafikken i nordlig retning på Odsherredvej, og det medførte så, at en 35-årig mand fra Fyn under kørslen for sent opdagede, at en personbil foran var standset. Han påkørte derfor personbilen, som en 33-årig kvinde fra Nykøbing Sj. var fører af.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi kom ingen af parterne i de to sammenstød til skade, men alle fire implicerede biler måtte bugseres væk, så der kl. ca. 10.50 igen var normale trafikale forhold på vejen.

Leave a Reply