29. november 2023

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Det endte uafgjort, da Tuse IF lørdag eftermiddag fik besøg af Vordingborg IF på banen ved Tusehallen i 10. runde af Sjællandsserien.

Oliver Frederiksen bragte Tuse foran 1-0 efter godt en halv times spil på assist af Nicolai Gylling Olsen.

Lige inden pausen lykkedes det gæsterne at udligne, da Jeppe Bonne Beck sendte bolden i Tuses mål til 1-1.

Anden halvleg blev, på trods af flere chancer til Tuse en målløs affære, og gæsternes største chance kom, da Tuses målmand Magnus Christoffersen begik straffe i tillægstiden. Straffesparken blev taget af Jeppe Bonne Beck, der ikke formåede at udnyttet den store mulighed.

Kampen sluttede dermed 1-1.

Tuse havde håbet på en sejr og dermed tre point og et skud mod toppen i gruppen. Men med kun et enkelt point indtager Tuse nu 3. pladsen med sine 21 point efter Såby Fodbold (21 p) på 2. pladsen og Ringsted IF (22 point). På torsdag er Tuse i aktion igen når holdet skal møde Herfølge BK.