12. juli 2024

Foto: Rolf Larsen.

Tre medlemmer af Holbæk Trial Klub viste lørdag deres færdigheder på cykel frem på Ahlgade.

Mens folketingskandidaterne og deres hjælpere lørdag havde travlt med, at hænge valgplakater op, viste medlemmer af Holbæk Trial Klub deres færdigheder på cykel frem på Ahlgade.

Cykeltrial, der kan beskrives som ekstrem balancekørsel, hvor man ikke må berøre jorden med fødderne, når man forcerer en forhindring, er en relativ lille sport i Danmark. Holbæk Trial Klub har da heller ikke så mange medlemmer i øjeblikket, men man håber, at flere drenge og piger får lyst til at prøve kræfter med sporten.

I Ahlgade viste Daniel, Mikkel og Laurits deres færdigheder ved at balancere på bjælker og tårne af paller på deres cykler, der er bygget til formålet med kraftige bremser, lav gearing, specielle dæk med lavt dæktryk og intet sæde. Klubben råder over baner, som har mange andre og sværere forhindringer

Holbæk Trial Klub startede i 2011 og er åben for alle uanset alder, der har interesse for sporten. Klubben holder til i Vipperød.

Hvis man har fået lyst til at vide mere om Holbæk Trial klub og sporten kan man besøge klubbens hjemmeside: Holbaektrialklub.dk eller klubbens facebook side.