13. juni 2024

CEO i GSV, Dan O. Vorsholt (th) sammen med stifter af Holbæk Lift og Materieludlejning., Jens Peder Pedersen (tv). PRfoto: GSV

GSV overtager samarbejdspartneren Holbæk Lift og Materieludlejning A/S med 20 ansatte. Opkøbet sker for at få GSV tættere på kunderne i Nordvestsjælland og bygge videre på en i forvejen stor kundekreds i området.


CEO i GSV, Dan O. Vorsholt (th) sammen med stifter af Holbæk Lift og Materieludlejning., Jens Peder Pedersen (tv). PRfoto: GSV

GSV overtager samarbejdspartneren Holbæk Lift og Materieludlejning A/S med 20 ansatte. Opkøbet sker for at få GSV tættere på kunderne i Nordvestsjælland og bygge videre på en i forvejen stor kundekreds i området.

Holbæk Lift og Materieludlejning A/S har igennem fire årtier opbygget en udlejningsvirksomhed med 20 medarbejdere og ca. 2500 stykker materiel i flåden. HML var i 2016 Børsen Gazelle-virksomhed og har de seneste år leveret solide økonomiske resultater.

GSV har i en årrække brugt Holbæk-virksomheden som fast leverandør

Ifølge CEO, Dan O. Vorsholt handler det i høj grad om lokal tilstedeværelse og perspektivet i at udvikle og fortsætte de gode relationer til håndværkere og entreprenører i området.

-Det er vigtigt for os, at GSV er dér, hvor vores kunder er. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi nu udvider med endnu en afdeling – nu i Holbæk. Men det er jo ikke bare en afdeling, vi overtager.

-Det er en yderst veldrevet virksomhed, en ejers livsværk, top moderne materiel og ikke mindst 20 dygtige kommende kollegaer, som jeg glæder mig til at byde velkommen. Så det er en rigtig god nyhed for vores kunder og for os, siger Dan O. Vorsholt, CEO i GSV

Overtager et livsværk med lokal forankring

Også hos Jens Peder Pedersen, som har stået i spidsen for Holbæk Lift og Materieludlejning A/S siden 1981, er der glæde og en klar overbevisning om, at GSV er den rigtige nye ejer af virksomheden:

-Det er et livsværk, som jeg startede i 1981, og med GSV som nye ejere ser jeg endnu lysere på fremtiden, for virksomheden, vores medarbejdere og kunder. Vi har længe haft et godt og tæt samarbejde med GSV, og derfor overdrager jeg trygt nøglerne til dem. I årene der er gået, har medarbejderne og ledelsen opbygget en velfungerende og profitabel forretning, og det er jeg stolt af. Derfor har det også været vigtigt for mig at overdrage ikke kun materiel, men også medarbejdere og gode kunderelationer til nogen, som jeg ved, vil prioritere dem. Og GSV er kendt for netop dette, så det er jeg tilfreds med.

Det er planen, at Jens Peder Pedersen vil blive som daglig leder i GSV afdelingen i Holbæk i en overgangsperiode og vil derefter overgå i en mere kommerciel rolle i GSV.