24. april 2024

Arkvofot: Rolf Larsen.

Holbæk fik lørdag besøg af Gørslev i fjerde runde af Danmarksserien.

Efter uafgjort i de seneste to kampe, ville en sejr lune godt i den samlede stilling for Holbæk.

Der skulle gå næsten 25 minutter før det første scoring blev registreret, og det var gæsterne der kom foran på mål af Emil Friis.

Første halvleg blev

Efter pausen lykkedes det så Holbæk at udlignge, da Anders Steen Nielsen gjorde det til 1-1. Og så så Holbæk sig ikke tilbage. Minuttet efter sørgede Mikkel Jensen for at bringe hjemmeholdet foran 2-1 og han udbyggede med yderligere et mål i 81. minut til 3-1.

Med blot få minutter tilbage af kampen sluttede Lukas Emil Dahl, der var blevet skiftet ind midt i 2. halvleg, af med en scoring til 4-1.

Med dagens sejr har Holbæk lagt sig i toppen af puljen med 8 point, tæt efterfulgt af Tårnby FF, der også har 8 point, men dårligere målscore.