25. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Tuse IF’s Sjællandsseriehold kom godt fra start i den nye sæson, da holdet lørdag var på besøg hos Såby Fodbold.

På trods af hedebølge kæmpede begge hold bravt i en meget ligeværdig kamp.

Tuse bragte sig foran 0-1 efter godt et kvarter, da Jesper Friis Halling headede bolden i Såby-målet på en assist af Oliver Frederiksen.

Ti minutter senere blev Såby tildelt straffespark, som Mathias Johansen eksekverede og dermed udlignede til 1-1.

Ti minutter inde i 2. halvleg bragte tuse sig igen foran, da Lasse Frendrup sparkede hjørnespark til en velplaceret Christian Nielsen, som scorede til 1-2.

Såbys Mathias Johansen udlignede til 2-2 med ti minutter tilbage.

Hen mod kampens slutning fik Tuse mulighed for at afslutte med en scoring, da der blev tildelt et straffespark, som Lasse Frendrup sikkert satte ind i Såbys mål, og dermed sikrede slutresultatet 2-3.

Tuse IF’s næste kamp bliver mod NFB. Kampen spilles lørdag d. 20. august kl. 15.00 på banen ved Tusehallen.