23. juni 2024

Foto: Michael Johannessen.

Torsdag ved 13-tiden rykkede politiet ud til Ladegårdsparken i Holbæk efter anmeldelse om, at to mænd var kommet i slagsmål ved springvandet.

Torsdag ved 13-tiden rykkede politiet ud til Ladegårdsparken i Holbæk efter anmeldelse om, at to mænd var kommet i slagsmål ved springvandet.

Da politiet kom frem til stedet var alt roligt.

Kl. 13.26 kom en 24-årig mand fra Holbæk til politistationen for at anmelde en voldsepisode i Ladegårdsparken kort forinden. Manden havde skader i hovedet og på hånden formentlig forårsaget af en et slag eller stikvåben, så politiet tilkaldte en ambulance, som kørte ham på sygehuset.

Patruljerne, som stadig befandt sig i Ladegårdsparken fandt frem til en mistænkt i sagen, en 29-årig mand fra Holbæk, som blev anholdt og sigtet for at have slået den 24-årige mand i hovedet og stukket ham i hånden med en kniv. Han blev taget med til politistationen til afhøring og sagsbehandling.

Hundepatruljer afsøgte området for spor i sagen, og patruljerne afhørte vidner på stedet.

Den 24-årige var ikke blevet alvorligt skadet og blev udskrevet fra skadestuen efter behandlingen, hvorefter han blev afhørt af politiet.

Ifølge politiet er det formentlig en intern personlig strid mellem de to mænd, som var motivet til overfaldet.

Anklagemyndigheden vurderede, at der ikke var grundlag for at fremstille den 29-årige i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Han blev derfor løsladt.

Politiet arbejder nu videre med at belyse sagen og i den forbindelse hører man gerne fra vidner som overværede overfaldet, og som kan komme med oplysninger om hændelsesforløbet. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.