24. marts 2023

Foto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk

Natten til mandag var politiet involveret i en biljagt med hastigheder på over 130 km/t gennem Holbæk for at standse en såkaldt "vanvidsbilist".


Video: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk

Natten til mandag var politiet involveret i en biljagt med hastigheder på over 130 km/t gennem Holbæk for at standse en såkaldt “vanvidsbilist”.

Klokken 23.34 bemærkede en politipatrulje en bilist, som kørte hasarderet på Valdemar Sejrsvej. Patruljen tændte udrykningssignalerne, men det fik ikke bilisten til at standset. I stedet satte bilisten farten op og fortsatte med at køre. Politiet optog forfølgelsen og bilisten kørte herefter frem for rødt lys fire gange og overtrådte hastighedsbegrænsningen ved at køre anslået over 130 km/t i en 60 km-zone.

Først på Munkholmvej standsede bilisten. Der var tale om en 46-årig mand fra Holbæk, som blev anholdt og lagt i håndjern.

Patruljen skønnede, at manden var påvirket af narkotika. Han blev derfor taget med til sygehuset, hvor han fik udtaget en blodprøve.

Den 46-årige blev sigtede for overtrædelserne samt for ikke at efterkomme politiets anvisninger. Samtidig blev hans kørekort inddraget på stedet. Bilen blev beslaglagt på stedet med henblik på konfiskation, hvilket manden ønskede forelagt en dommer. Denne del vil derfor blive afgjort i retten. Manden blev løsladt kl. 01.53 og vil høre nærmere i forbindelse med sagerne.

Politiet skal i forbindelse med sagen nu have fastslået den præcise hastighed, som den 46-årige kørte med.

Leave a Reply