23. april 2024

Foto: Michael Johannessen.

Politi og ambulance rykkede fredag aften omkring kl. 22.15 ud Jernbanepladsen, hvor en ung mand, tilsyneladende, var blevet slynget af en bil.

Politi og ambulance rykkede fredag aften omkring kl. 22.15 ud Jernbanepladsen, hvor en ung mand, tilsyneladende, var blevet slynget af en bil.

Ifølge øjenvidner, hang den unge mand på bilen og blev kastet af, så han ramte et rækværk af jern. Bilen fortsatte efterfølgende væk fra stedet. Samtidig løb en gruppe unge væk fra stedet.

Flere forbipasserende kom den unge mand til undsætning, og en ambulance blev tilkaldt, men inden ambulancen kom frem, var flere politipatruljer allerede fremme på stedet, som hurtigt blev afspærret.

Den unge mand blev i første omgang tilset af ambulancepersonalet, hvorefter han i ambulance blev kørt til Holbæk Sygehus.

Politiets opmærksomhed blev med det samme rettet mod en bil, som holdt under jernbanebroen over Valdemar Sejrsvej med punkterede dæk. Det er uvist, om der er tale om bilen fra episoden, men politiet valgte at holde vagt ved bilen i et par timer, til et “fejeblad” hentede den, så den kom i politiets varetægt.

Politiet har optaget rapport og talt med øjenvidner i et forsøg på at klarlægge de nærmere omstændigheder omkring episoden.

Talstærkt tilstede

Politiet var talstærkt tilstede i Holbæk resten af aftenen og natten. Flere gange var politiet i Ladegårdsparken, bl.a. med hundepatruljer.

Om politiets tilstedeværelse har noget med episoden på Jernbaneplads at gøre, vides ikke.

Video: Michael Johannessen.