24. marts 2023
F24-tanken på Kalundborgvej i Tuse.
Det var her ved F24-tanken, at en 15-årig knallertkører blev påkørt af en bil. Foto: Rolf Larsen.

‘Tirsdag aften ved 18-tiden skete et færdselsuheld ved en tankstation på Kalundborgvej ved Tuse, hvor en 15-årig dreng på knallert blev påkørt af en bil.

Uheldet skete, da en 32-årig mand fra Fårevejle St. ville køre ud fra tankstationen og dermed den dobbeltrettede cykelsti, for at komme ud på Kalundborgvej. Da han kørte ud på cykelstien, blev den 15-årige, der er fra Holbæk, påkørt, netop som han kom kørende en 30-knallert.

Den 15-årige blev i den tilkaldte ambulance bragt til skadestuen til kontrol, men var, i følge politiet, sluppet uden behandlingskrævende skader. Den 32-årige var også sluppet uskadt fra sammenstødet, som dog medførte mindre skader på de involverede køretøjer.¨

Den 15-årige anvendte styrthjelm under kørslen, men politiet tog hans knallert ind til nærmere undersøgelse på grund af en mistanke om, at der måske var udført konstruktive ændringer på den. Endvidere var knallerten uden den lovpligtige ansvarsforsikring som krævet for den slags køretøjer.

Politiet har nu optaget rapport om sammenstødet mellem de to trafikanter for at kunne træffe afgørelse om mulige overtrædelser af færdselsloven.

Leave a Reply