15. april 2024

Arkivfoto: Pixabay.

Lørdag køres 2. etape af Tour de France og den går gennem Holbæk kommune. Se ruten her.

Arkivfoto: Pixabay.

Lørdag køres 2. etape af Tour de France og den går gennem Holbæk kommune. Se ruten her.

Etapen starter i Roskilde. Reklamekaravanen kører omkring kl. 10.15. Rytterne forventes at køre kl. 12.15. Herefter går turen via Lejre mod Holbæk og ca. kl. 13.10 forventes cykelrytterne at passere Munkholmbroen. Reklame karavanen forventes at have passeret broen et par timer før rytterne.

Ruten gennem vores kommune starter når rytterne kører over Munkholmbroen fra Lejre Kommune og kører ad Munkholmvej – Tjebberupvej – Dragerupvej – Strandmøllevej – Roedsvej – Tværvej – Østre Havnevej – Labæk – Ahlgade – Kalundborgvej – Nykøbingvej og ind i Odsherred Kommune til Grevinge Kanalvej og Gislingevej/Rute 7 og videre.

Du kan se hele ruten igennem vores kommune på kortet herunder:

Se i fuld skærm