20. maj 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En borger undrede sig mandag eftermiddag ved 13-tiden over, at to unge mænd, på trods af deres alder, opholdt sig på en legeplads ved en beboelsesejendom i Bjergmarken, hvor de ifølge anmelderen fordrev tiden med at ryge hash.

En patrulje kørte til stedet og fik kontakt til to unge mænd på 16 og 18 år fra Holbæk. Ved en nærmere kontrol fandt politiet den 18-årige i besiddelse af ca. 2,5 gram kokain, som var fordelt i flere mindre portioner. Kokainen blev beslaglagt i forbindelse med en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Ved en ransagning af den 18-åriges opholdssted hos et familiemedlem fandt politiet ikke yderligere euforiserende stoffer, men han vil høre nærmere fra politiet, når sagen mod ham skal afgøres.

Den 16-årige blev ikke sigtet for noget.