29. marts 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Puljens absolutte tophold, AB Tårnby, var lørdag eftermiddag på besøg i Holbæk Sportsby i sidste runde af Danmarksserien.

Holbæks Mads Rønn var den første til at lave mål, da han efter godt en halv times spil, sendte bolden i gæsternes mål.

Ca. 10 minutter inde i 2. halvleg lykkedes det så ama’rkanerne, at udligne til 1-1 på mål af Luca de Biase.

Det holdt dog ikke længe, for kort efter bragte Jannik Skov Hansen Holbæk foran igen til 2-1.

Holbæk fik ikke lov til at beholde føringen, for med omkring tyve minutter tilbage af kampen gjorde først Marius Rybner det til 2-2, og kort efter lykkedes det Benjamin Lukas Glahn Warlo, at score til slutresultatet 2-3.

AB Tårnby slutter dermed i toppen af puljen med 6o point og en oprykning til 3. division. Et andet Tårnbyhold, Tårnby FF slutter på 2. pladsen med 2 point og på tredjepladsen med 45 point kommer så Holbæk. Puljens bundskraber er Ringsted IF, der kun opnåede 17 point.