1. december 2023

Foto: Politi.dk

Der blev fundet både hash og kokain, da politiet onsdag aften henvendte sig til en gruppe unge på en parkeringsplads ved Samsøvej og Bjergmarken.

Det var ved 19-tiden, at politiet fik øje på de unge, men inden de fik kontakt, stak de unge af fra stedet. Det lykkedes dog politiet at få kontakt til gruppen igen. Der var tale om nogle unge i alderen 15-20 år fra Holbæk Kommune.

Der lugtede kraftigt af hash i området, så politiet kontrollerede de unge.

En 20-årig mand fra Jyderup blev fundet i besiddelse af et gram kokain, som blev beslaglagt som bevis i en sag om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

De fire øvrige unge på 15 og 16 år blev ikke fundet i besiddelse af noget ulovligt, men ved nærmere undersøgelse af området, fandt politiet ikke mindre end 84 gram hash henkastet. Det var ikke umiddelbart muligt at få klarlagt, hvem der havde været i besiddelse af hashen, så politiet beslaglagde hashen med henblik på senere destruktion.

Da de fire unge under 18 år havde været til stede i området under disse omstændigheder og sammen med en 20-årig, der var i besiddelse af kokain, udfærdigede politiet rapporter til de sociale myndigheder, så Holbæk kommune kan vurdere, hvorvidt der skal foretages yderligere sociale tiltag over for de unge under 18 år.

Den 20-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelsen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.