29. november 2023

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Søndag morgen blev politi og ambulance sendt til et sammenstød mellem en bilist og en cyklist ved udkørslen fra en forretning på Roskildevej i Vipperød.

Uheldet skete kort efter klokken 08.30, da en 36-årig mand fra Solrød Strand i en personbil kørte ud fra parkeringspladsen og skulle krydse cykelstien, hvor han stødte sammen med en 65-årig mand fra Skibby, som cyklede ad cykelstien på stedet. Den 65-årige mand væltede ved sammenstødet og fik trods brug af cykelhjelm nogle overfladiske skrammer i hovedet. Disse blev tilset på skadestuen, hvorefter cyklisten blev udskrevet.

En anden cyklist, som fulgtes sammen med den 65-årige, blev strejfet på sit baghjul, men væltede ikke.

Politiet har nu optaget rapport for at få klarlagt de nærmere detaljer i sammenstødet mellem parterne.