27. februar 2024
Foto: Michael Johannessen.

Michael Suhr var en af de fire medlemmer af kommunalbestyrelsen, der var stillet op til Folketingsvalget. Foto: Michael Johannessen.

Tidligere kommunalbestyrelsesmedlem for De Konservative, Michael Suhr, er død.
Foto: Michael Johannessen.
Michael Suhr i 2019. Foto: Michael Johannessen.

Tidligere kommunalbestyrelsesmedlem for De Konservative, Michael Suhr, er død.

Det skriver familien på Facebook.

Ifølge familien, fik Michael Suhr en blodprop under en ferie til Prag, som resulterede i flere hjertestop. De sidste 12 dage lå han i koma på et hospital i Prag.

“De sidste dage af sit vågne liv, blev tilbragt præcis som han ville ønske. I en by han elskede, med mennesker han elskede og med et stort smil på læben”, skriver familien på Facebook.

Michael Suhr blev første gang valgt til kommunalbestyrelsen i Holbæk Kommune i 2013. Få dage efter valget i 2021, hvor han kom på fjerdepladsen over personlige stemmer, valgte han at trække sig.

Som lokalpolitiker deltog han gerne i de lokale debatter, og da Holbæk Sportsby var på dagsordenen, var han også aktiv i den debat. Han stoppede gerne op og snakkede med borgerne, når han mødte dem på gader og stræder.

I 2019 var han opstillet som kandidat til Folketinget for sit parti.

Michael Suhr drev Suhr Udvikling & Botræning Aps som udover opholdssteder også omfatter Suhrs Træning og Uddannelse, STU.

Michael Suhr blev 60 år. Han efterleves af sin kone Anne og børnene Mads og Cecilie.