12. juni 2024

Foto: Rolf Larsen.

I dag fylder Nyvang 30 år og det fejres med et overdådigt program, som byder på alt fra festtaler, markedsboder og cirkusforestilling til, amerikanerbiler og asfaltbalt med Rock Nalle. Dagen afsluttes med festfyrværkeri.

I 30 år har Nyvang budt danskerne indenfor til en nostalgisk, men også lærende, oplevelse, om livet i den lille landby i miten af 1900-tallet, hvor Andelsbevægelsen var et omdrejningspunk. Her kan gæsterne opleve Brugsforeningen, Andelsmajeriet, Kirken, Husmandsstedet, Zonestationen, slagteren og meget mere – ikke udstillet i montre bag glas, men som levende værksteder, hvor man må se, røre og smage.

Lørdag er det så 30 år siden, at Nyvang bød de første gæster indenfor, og det bliver selvfølgelig fejret. Du kan se hele programmet for dagen på oplevelsecenternyvang.dk.