20. maj 2024

Foto: Rolf Larsen

Udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad Bek (S), der er valgt til Folketinget i Holbæk-kredsen, har kastet sig ind i kampagnen for et ja til afskaffelse af forsvarsforbeholdet.

Foto: Rolf Larsen

Udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad Bek (S), der er valgt til Folketinget i Holbæk-kredsen, har kastet sig ind i kampagnen for et ja til afskaffelse af forsvarsforbeholdet.

Rundt omkring i lygtepæle og på hegn hænger Kaare Dybvad Beks gamle valgplakter. Det er dog ikke ham, der skal stemmes på den 1. juni og derfor er der sat et ekstra klistermærke på hvor han opfordrer folk til at stemme som ham.

Det er ikke første gang, at Kaare Dybvad Bek genbruger gamle plakater. Det gjorde han også under valgkampen i 2019, da han besluttede sig for at genbruge et par hundrede plakater han havde liggende fra 2015.

Fornemt besøg i Ahlgade

Plakaterne er ikke Kaare Dybvad Beks eneste bidrag til ‘ja-kampagnen’.

Lørdag var han sammen med sine partikammerater, statsminister Mette Frederiksen og borgmester Christina Krzyrosiak Hansen, i Holbæk, hvor de på Ahlgade hilste på folk, der var ude og gøre deres lørdags indkøb.

Efterfølgen har Udlændinge- og integrationsministeren skrevet om besøget på sin Facebookside.