Indbrud førte politiet til et halvt kg amfetamin, penge og en masse tyvekoster

Tyvekoster, narkotika og et større pengebeløb var resultatet, da politiet ransagede en 54-årig kvindes hjem i Holbæk efter en anmeldelse om indbrud.

Sagen tog sin begyndelse, da et par unge mænd klokken 02.19 natten til søndag slog alarm til politiet, fordi de mente, at nogen var ved at begå indbrud i et kælderlokale, hvor de to unge opholdt sig fordi der tidligere havde været forsøgt indbrud.

Politiet rykkede med baggrund i mistanken om et igangværende indbrud hurtigt ud til området med flere køretøjer, hvilket medførte, at politiet få meter fra indgangen til kælderen fik kontakt til en 48-årig mand fra Holbæk med en rygsæk med diverse indbrudsværktøj.

Den 48-årige blev straks anholdt som mistænkt for forsøg på indbrud i kælderlokalet, hvorefter en hundepatrulje med politihundene undersøgte området. Her fandt politiet nogle opbrudte containere, som den 48-årige måske kunne mistænkes for at have brudt ind i.

Da politiet efterfølgende ransagede bopælen hos en 54-årige kvinde fra Holbæk, hvor den 48-årige opholder sig i dagligdagen, fandt politiet ud en masse tyvekoster, der formodes at stamme fra diverse tyverier i den senere tid i Holbæk-området.

Under ransagningen fandt politiet også et femcifret kontantbeløb, en peberspray og ca. 500 gram hvidligt pulver, der viste sig at være amfetamin.

Fundet af amfetaminen afstedkom, at også den 54-årige kvinde blev anholdt, da hun sammen med den 48-årige mand blev mistænkt for i fællesskab at have været i besiddelse af amfetaminen.

Begge blev søndag fremstillet i et grundlovsforhør søndag, hvor en dommer besluttede, at begge skulle varetægtsfængsles foreløbigt frem til den 16. juni.

Politiet vil den kommende tid prøve at identificere ejerne af de tyvekoster, som er blevet beslaglagt hos de to mistænkte med henblik på udlevering til rette ejer.

Leave a Reply