21. februar 2024

Foto: Rigspolitiet.

En 46-årig mand fra Holbæk blev mandag aften sigtet for salg stoffer efter han var blevet standset af et par betjente på patrulje i Holbæk.

Betjentene bemærkede den 46-årige, da han kom kørende usikkert på knallert i den forkerte vejbane i krydset Smedelundsgade/Kastanievej. Betjentene standsede ham og undersøgte ham nærmere, og det viste sig, at han var i besiddelse af af 22,6 gram hash, som han opbevarede i en plastbøtte sammen med en del pølsemandsposer og en digitalvægt, hvilket gav betjentene mistanke om, at han havde til hensigt at sælge hashen.

Den 46-årige havde også en kniv med en bladlængde på 8,5 cm blad, og da betjentene ikke mente, at det at skære hash ud er et anerkendelsesværdigt formål til at bære kniven på gaden, blev han også sigtet for overtrædelse af knivloven.

Efterfølgende blev den 46-åriges lejlighed i Holbæk ransaget, og her fandt politiet yderligere 69,5 gram hash.

Han erkendte at have besiddet hashen, men nægtede at have til hensigt at sælge hash.

Hashen og kniven blev beslaglagt med henblik på destruktion. Den 46-årige kan forvente at høre mere i sin sag, når den skal afgøres.