Mand sigtet for besiddelse af hash

Lørdag eftermiddag var politiet på fodpatrulje i området omkring Holbæk Station, og det viste sig, at være en god idé.

Betjentene bemærkede en mand, som hurtigt gik væk, da han fik øje på politiet. Betjentene gik efter og fik kontakt til manden, der viste sig at være en 25-årig mand fra Korsør, som fremstod nervøs og lugtede af cannabis.

Ved en nærmere kontrol fandt politiet muligvis årsagen, idet den 25-årige var i besiddelse af fire gram hash. Hashen blev beslaglagt som bevis i en sag om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Den 25-årige var under hele politiets kontakt til ham så højtråbende og skrigende, at politiet tillige sigtede ham for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen for forstyrrelse af den offentlige ro og orden. Han kan nu forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af de to sigtelser.

Leave a Reply