12. juli 2024
Fotograf: Claus Bech

Boligminister Kaare Dybvad Bek (S). Fotograf: Claus Bech

Kaare Dybvad Bek, der er valgt til Folketinget for Socialdemokratiet i Holbæk-kredsen, får ny ministerpost.
Fotograf: Claus Bech
Boligminister Kaare Dybvad Bek (S). Fotograf: Claus Bech

Kaare Dybvad Bek, der er valgt til Folketinget for Socialdemokratiet i Holbæk-kredsen, får ny ministerpost.

I går meddelte Nick Hækkerup, at han stopper som justitsminister for i stedet at blive direktør i Bryggeriforeningen. Det har fået den betydning, at statsminister Mette Frederiksen skal finde en ny justitsminister og i den forbindelse kommer der en mindre ministerrokade.

Ny justitsminister bliver nuværende udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye. Hans ministerpost går til Kaare Dybvad Bek, som overlader jobbet som indenrigs- og boligminister til Christian Rabjerg Madsen.

Statsministeren præsenterer de nye ministre for dronningen klokken ti i dag.