18. juni 2024

Foto: Rolf Larsen.

Enhedslisten i Holbæk donerer penge til Varmestuen Klostercaféen.

Foto: Rolf Larsen.
Enhedslisten i Holbæk donerer penge til Varmestuen Klostercaféen.

I en tid hvor stigende inflation og ekstra høje varmeregninger ramme dem, som har mindst at gøre godt med, har partiet valgt at markere solidaritet og sammenhold med en donation på 3.000 kroner til Klostercafeen.

Donationen bliver overrakt ved partiets 1. maj arrangement i Foreningshuset Bispehøjen, der starter kl. 17.00.

Varmestuen, der ligger i Klosterstræde, drives af Kirkens Korshær. Her kan man f.eks. købe et billigt måltid mad, få en kop kaffe og sludder med sidemanden, få hjælp til kontakt med offentlige myndigheder eller få et bad og noget varmt tøj.

1 thought on “Parti donerer penge til varmestue

  1. At give penge til varmestuen i Holbæk er det samme som at smide penge ud af vinduet man har afvist mange mennesker, er man ikke narkoman eller alkoholiker så må man ikke komme der,selv meget gamle mennesker som er ensomme har man afvist det høre ingen steder henne.Ps.I alle andre varmestuer på Sjælland er alle velkommen.

Comments are closed.