Fodbold: Weekendens sejre og nederlag

Arkivfoto: Pixabay.


Der spilles seriefodbold her i kommunen og vi har taget et kig på udvalgte kampe fra weekenden.

Det højestplacerede hold i kommunen, Holbæk B&I, som spiller i Danmarksserien, var fredag aften på besøg hos LSF. Det var en målløs omgang og først i 87. minut kom det til scoring, da LSF’s Martin Soelberg sparkede straffespark ind i Holbæks mål. Dermed blev slutresultatet 1-0 til LSF.

HBI’s serie 1 hold led også nederlag, da holdet lørdag var på besøg hos Køge BK. Køgeboerne vandt kampen overbevisende 6-0.

Fredag aften var Tuse IF‘s Sjællandsseriehold på besøg hos Maribo Boldklub, MB. Her lykkedes det Tuse at hive tre point hjem til den samlede stilling, da Jesper Friis Halling scorede kampens eneste mål til 0-1.

Jyderup BK‘s bedste hold spiller i serie 4 og de spilede lørdag ude mod Høng. Jonas Bruun Næsborg må være kampens helt store helt, da han ikke en – men to gange – sendte bolden i Høngs mål og sikrede en 0-2 sejr til Jyderup.

Svinninge IF spillede lørdag mod Hvalsø i serie 3. Her sørgede Simon Engberg og Gustav Nyman Jensen hver for to mål, mens Hvaløs Daniel Thiesen fik et enkelt mål. Kampen endte dermed 1-4 i Svinninges favør.

Lørdag var også dagen hvor Mørkøv IF‘s serie 3 hold spillede hjemme mod Roskilde United. Den kamp vandt Mørkøv 5-2.

Undløse BK‘s bedste hold spiller i serie 2 og de var lørdag på besøg hos Ringsted IF. Den kamp endte uafgjort 2-2. Undløses mål blev scoret af Christian Søgaard og Marc Simonsen.

Lørdagens Serie 4 kamp mellem Tuse Næs BK og SIF Holbæk var en målrig omgang med ikke færre end ti mål. To af dem stod Tuse Næs BK for, mens de andre otte sikrede SIF Holbæk sejren.

Vipperød BK‘s serie 3 mandskab spillede lørdag ude mod Roskilde BK. Den kamp vandt Roskilde knebent med cifrene 4-3.

I serie 5 finder vi Hagested IF‘s bedste hold og de spillede fredag mod Føllenslev-Særslev IF på Firhøj Stadion. De fremmødte publikummer fik masser af mål at se på, for kampen endte 4-7 til Hagested.

Mens Jernløse BK‘s serie 3 hold er ude af turneringen, så spilles der i serie 5 og her var man lørdag i kamp mod Hørve på banen ved Jernløse Hallen. Kampen endte 3-0 til Jernløse BK.

Lørdag fik Gislinge BK besøg af Vemmelev Boldklub i serie 2 på Gislinge Stadion. Vemmelevs Anders Frieboe Olsen lavede kampens første scoring knap en halv time inde i kampen. Gislinge lod sig dog ikke slå ud og fik i anden halvleg to mål af henholdsvis Nikolaj Lund Mortensen og Emil Calver Petersen.

Leave a Reply